FrikirkeNet samler ind til Nepal hvor fyldte kirker kollapsede

I midten af billedet ses resterne af en kirkebygning, hvor 27 kristne blev begravet under murbrokkerne, da jordskælvet ramte i kirketiden. Foto: GWN. FrikirkeNet samler ind til ofrene for jordskælvskatastrofen i Nepal.
I midten af billedet ses resterne af en kirkebygning, hvor 27 kristne blev begravet under murbrokkerne, da jordskælvet ramte i kirketiden. Foto: GWN.
FrikirkeNet samler ind til ofrene for jordskælvskatastrofen i Nepal.

FrikirkeNet har startet en indsamling og opfordrer frikirker i hele Danmark til at samle ind til ofrene for jordskælvskatastrofen i Nepal ved gudstjenesterne i maj måned.
Jordskælvet ramte om formiddagen kl. 11:56. De nepalesiske kirker har tradition for at holde gudstjeneste om lørdagen i tidsrummet fra kl. 10 til 12.30. Tidspunktet kunne derfor ikke have været værre for de kristne.
Mange kirker rapporterer om kirkebygninger, der er styrtet ned over menigheden. Til trods for at de selv har lidt store tab, er de kristne i fuld gang med at yde katastrofehjælp til de mange ofre for jordskælvet, uanset deres religion.
Som kirker, virksomhed og enkeltpersoner kan man støtte FrikirkeNets indsamling ved at sende et beløb til pinsekirkernes hjælpeorganisation IAS, som har stillet sit indsamlingsapparat til rådighed. Man kan støtte online på www.ias-intl.org/dk/stot/giv-en-gave/online/, via Mobile Pay på 7534 5855 eller sende beløb til IAS’ konto: 9712-6270281824 mærket ”Nepal”, oplyser Michael Bobjerg.
Hanne