Forfriskende og suverænt album

s18_CD_dustin-kensrue-carry-the-fireDet er en sommerdag på vej til stranden. Det er varm asfalt lige efter det har regnet. Det er helt nye sange, jeg altid har kendt. Hvilken forfriskende oplevelse at få Dustin Kensrue i ørerne.

Dustin Kensrue er helt sin egen, men alligevel når jeg at tænke Bruno Mars, Coldplay og Foo Fighters på en stille dag, inden jeg er nået til den fjerde sang. Albummet Carry the fire lyder bare godt. Det er velproduceret. Sangene er vidt forskellige, men de er alle Dustin Kensrue.
Den store, hæse og ekstremt nærværende stemme styrer dette album. Dustin Kensrue leverer et ærligt indblik i sit liv, sine tvivl og kampe, sit kærlighedsforhold og sine ubesvarede spørgsmål.
Samtidig fornemmer man også, at han står på sikker grund og har en sikker havn at styre mod. Dette er ikke et forkyndende album fra den tidligere lovsangsleder, men mere et ærligt menneske, som deler rundhåndet ud af sin kunst og sin person.
Carry the fire har en tidløs lyd. Som om jeg hørte sangene, da jeg var barn eller teenager, og nu hører dem igen og begejstres. I sangen “in the darkness” begejstres Dustin også over sin frelser: “Its more than I could ever dare to dream, that you are there for me – in the darkness.”

Dette er uden tvivl et af de bedste albums, jeg har hørt i både 2014 og 2015. Glæd dig!

Torben Schmidt