Thomas og Christina skal samle og motivere andre unge

Thomas Holmgaard Hundebøll. Christina Buch-Larsen.
Thomas Holmgaard Hundebøll.
Christina Buch-Larsen.

Danmission ansætter to unge for at få motiveret og samlet endnu flere til deres handlingsfællesskab.

Thomas Holmgaard Hundebøll, 23, og Christina Buch-Larsen, 21, starter begge på nyt studie her efter ferien. Men det har de ikke tænkt sig at bruge al deres tid på. Danmission har nemlig ansat dem som ungdomsentreprenører.

Thomas er fra Esbjerg og skal studere idehistorie på Århus Universitet, og Christina fra Roskilde skal studere performance-design og plan, by og proces på RUC. Ved siden af studierne skal de som ungdomsentreprenører hos Danmissions Unge samle og motivere andre unge, som brænder for at gøre en forskel.
Danmission Unge er et handlingsfællesskab som bl.a. arrangerer events, seminarer og arbejder med religionsdialog. De står f.eks. bag initiativet Du’ for NICE!, der ønsker at sprede glæde og næstekærlighed ved at dele varm kakao ud en kold oktoberdag i København, de arrangerer luciaoptog for asylbørn på Københavns Rådhus og laver sommerferieaktiviteter for børn i Sydhavnen – ét af Københavns mest udsatte områder.

Erfarne entreprenører

Både Thomas og Christina har erfaringer med fra det frivillige arbejde. Thomas har tidligere været børne- og ungdomsleder i FDF, og de sidste par år har han bosat i Århus opbygget et stort netværk indenfor det frivillige og kirkelige ungdomsarbejde. Han har tidligere været ansat som globalfortæller for Danmission.
Christina har også været frivillig leder i FDF. Derudover har hun arbejdet for Folkekirkens Nødhjælps sogneindsamling, hvor hun har rejst rundt på skoler for at fortælle om årets projekt og engagere andre unge i indsamlingen.

Danmissions Unge består af unge (18-30 år) rundt i landet, som på forskellig vis brænder for at møde mennesker med nærvær, samtale og dialog.