Det handler om Jesus

s22_CD_openheavenHillsongs sange synges af mere end 30 millioner mennesker hver eneste uge i kirker rundt omkring i hele verden. Dette live album er et godt supplement til samlingen af åndsfyldte lovsangsalbums.

‘Hillsong Worship’ består af alle de gode gamle lovsangsledere som Reuben Morgen, Joel Houston, Ben Fielding, Dave Ware, Annie Garratt og mange andre. De har sammen lavet det ene hit efter det andet og har gjort Hillsong til det mest kendte lovsangsbrand i verden. På albummet optræder ‘Hillsong UNITED’ og ‘Hillsong Young & Free’ også, så Hillsong familien er dermed komplet.
Men hvis man spørger bandet, så er jeg næsten sikker på, at de vil pege hen på en anden som kilden til deres stadige succes: Jesus. For det handler nemlig ikke om dem selv. På album efter album formår Hillsong Worship at pege hen på og ophøje Jesus som frelser og helbreder med en lyd, som måske nok er velkendt, men som samtidig udtrykker lige præcis dét, som man ønsker i en tilbedelse af Gud.
Titlen ‘OPEN HEAVEN / River Wild’ er ikke tilfældig: 
“In Jesus… heaven opens, and in us He stirs a ‘River Wild’… (I Jesus … åbner himlen sig, og i os vækkes en brusende flod…). En passioneret udtryksfuld kærlighed til Gud og til menneskeden, som han har skabt,” forklarer Cassandra Langton, Global Creative Director i Hillsong. “Det er grundlaget for denne udgivelse, og vores bøn er, at sangene vil tænde og frembringe en passion i mennesker, en kærlighed til Gud og til mennesker.”
Og det er lige præcis, hvad albummet gør ved mig. Jeg vender mit blik mod Jesus og husker på, hvem han er, hvad han gør, og hvad han vil gøre. Musikken er, som den plejer at være, men det er også meget godt.