Ny bog afslører at evolutions-teorien er dårlig videnskab

Karsten Pultz
Karsten Pultz

Der er ingen grund til at miste troen på Gud pga. evolutions-teorien. Karsten Pultz opdagede, hvor utroværdig teorien i virkeligheden er, og hvordan der manipuleres med beviser i bl.a. tv-programmer og skolebøger.

For nogle unge er det en stor udfordring at møde evolutions-teorien i skolen. Ofte fremstilles den nemlig som om den er bevist videnskab, mens Bibelens historiefremstilling fremstilles som myter. Og hvad skal man så tro…?

Ja, hvis man skal tro Karsten Pultz, så bygger evolutionsteorien ikke engang på ordentlig videnskab. Karsten har netop skrevet en bog om, hvorfor evolutionsteorien ikke holder – og hvorfor det har betydning.

Kritisk ateist

Karsten Pultz blev ellers opdraget til at tro på teorien.
– Da jeg var 7-8 år gammel, fortalte min far mig, at man i gamle dage troede, at Gud havde skabt alt liv på jorden, men at man nu i moderne tid var blevet klogere og havde opdaget, at livet var opstået ”af sig selv” og havde udviklet sig gradvist over milliarder af år, og at mennesket i virkeligheden stammede fra aberne.
Min far tilføjede, at man kun manglede at finde et bestemt fossil, »the missing link«, mellem abe og menneske for definitivt at have beviset på evolution, fortæller Karsten.

Handler det kun om de stærkes overlevelse?

Som ung læste Karsten fra en ende af alle Dostojevskijs kendte romaner, Voltaire, Nietzsche, Huxley og andre forfattere, som regnes for store tænkere.
– I disse år til havde jeg det svært med Darwin. Hans materialistiske forståelse af universet og livet stemte efter min mening utrolig dårligt overens med alle de ting, jeg levede og brændte for.
Jeg kunne simpelthen ikke begribe, hvordan man helt alvorligt kunne reducere livet alene til en kamp for overlevelse.
Kunst, filosofi, glæde over skønhed, gåsehud over et klaverstykke af Brahms, kreativitet, næstekærlighed osv. var noget, som for mig beviste tilstedeværelsen af ånd – en dimension udover den materielle.

Afsløringen begynder

– Langsomt men sikkert begyndte optrævlingen af det, jeg troede, var en veldokumenteret videnskab, og som jeg var totalt indoktrineret til at tro på, fortæller Karsten.
Ved at studere teorien nærmere forstod han, at teorien havde store mangler, og at der var flere uforklarede fænomener.
– Jeg begyndte at se evolution som en utrolig tyndbenet videnskab bygget mest på formodninger. Men der var stadig fænomener, som ville være svære at forklare på anden måde end ved evolution.
Hele tiden forventede jeg at finde de her supergode argumenter og beviser for evolutionen, som darwinister, med deres til tider meget selvsikre fremfærd, synes at have gemt i ærmet.

Karsten Pultz, Exit Evolution. 176 sider. 198 kr. Udfordringens forlag.
Karsten Pultz, Exit Evolution. 176 sider. 198 kr. Udfordringens forlag.
Et støttepille for ateisme

– Jeg ledte og ledte og engagerede mig konstant i diskussioner på internettet med hårdkogte evolutionsfortalere. Efter ca. 4-5 års intensive studier af evolution i forhold til intelligent design måtte jeg erkende: Evolutionsteorien er ikke videnskab, det er en filosofi forklædt som videnskab.
Det er en pseudovidenskab på niveau med astrologi, fastslår Karsten.
Men hvorfor bliver man så ved med at undervise i evolution?
Karsten mener, at teorien bliver holdt i live i det akademiske miljø som en støttepille for ateisme – troen på, at der ikke findes en gud.
Da Karsten undersøgte undervisningsmaterialet i fx biologi, opdagede han også, at der var manipulerede illustrationer og ubeviste påstande.

Kan liv opstå via tilfældige kemiske processer?
Kan tilfældig mutation producere ny genetisk information?
Deler vi virkelig 98% DNA med chimpansen, og beviser det, at vi har en fælles forfader?
Er der bevis i fossilerne for, at evolution har fundet sted?
Er evolutionsteorien overhovedet videnskab?


Artiklen fortsætter efter annoncen: