Så Jesus – og vågnede igen efter hjertestop

Jesus sagde, at alt ville blive godt igen, fortæller Zack Clement.
Jesus sagde, at alt ville blive godt igen, fortæller Zack Clement.

17-årige Zack så Jesus, før det lykkedes lægerne at genoplive ham.

– De sagde, at jeg ikke havde en puls i 20 minutter. Men i den tid så jeg Jesus, fortæller Zack Clements fra Texas.

Lægerne kan ikke forklare, hvad der skete. Men Zack og hans familie tror, at det var Gud, der bragte ham tilbage til livet.
Den 17-årige Zack var både sund og sportstrænet. Han går i skole på Victory Life Academy in Brownwood, Texas, hvor han også spiller fodbold.
Men i forrige uge besvimede han pludselig midt i idrætstimen. Zack kom hurtigt på hospitalet, hvor lægerne prøvede at genoplive ham.

20 minutter med Jesus

Ifølge lægerne havde Zack ingen hjerteslag i 20 minutter. Da de endelig fik en puls, blev Zack fløjet til et børnehospital i Fort Worth. Her vågnede han op på intensivafdelingen tre dage senere.
Lægerne kan ikke forklare, hvordan han kunne komme sig igen så hurtigt. Men der er heller ingen naturlig forklaring på det, Zack så, da hans hjerte stoppede.
– Jeg så en mand med langt kruset hår og en slags tykt skæg. Jeg blev hurtigt klar over, at det var Jesus, fortæller Zack.
Ligesom sin familie er han overbevist om, at der skete et mirakel.
– Jeg gik op til ham og han lagde sin hånd på min skulder og sagde, at alt ville gå godt og at jeg ikke skulle være bekymret, fortæller Zack.

Guds mirakel

Zacks far, Billy Clements, erkender, at det må være svært for andre at tro. Men den eneste logiske forklaring er, at det var et Guds mirakel.
– Det, at han kan vågne op og fortælle os, hvad han har oplevet på den måde. Det kan man ikke forklare. Det er menneskeligt umuligt, siger Billy Clements.
Zacks mor, Teresa, mener også, at det var Gud, som lod hendes søn vende tilbage til livet.
– Jeg er bare glad for, at han besluttede at give mig mit barn tilbage, siger hun.
Zack skulle lige afvente grønt lys fra hospitalet, før han kunne vende tilbage til sin skole igen.