Findes der nogen, som vil evangelisere Danmark?

s2_TorvTorv Larsson fra den svenske afdeling af Agape Europe (tidl. Campus Crusade for Christ) besøgte i den forløbne uge Danmark for at finde nogen med kald til at evangelisere Danmark.
Vores svenske brødre gør nemlig meget mere ved evangelisation end danske kristne. Torvs organisation formidler Jesus-filmen og andre evangeliserende film, samt materialer på internettet. Fx har man delt en videofilm om Jesus ud til 40.000 børne-familier, og man når også mange invandrere med evangeliet på deres eget sprog.
Torv vil gerne i kontakt med danskere, som vil opbygge en lignende tjeneste i Danmark. Og det er vel at mærke ikke noget, man får løn for. Den skal man selv skaffe sig, fx med en støttegruppe.
Udfordringen har tilbudt at være distributør af filmene i Danmark, men der er brug for nogen, som kan formidle mulighederne til menigheder, der gennem filmene kan nå deres nabolag. Interesserede kan kontakte tord@agapesverige.se eller Udfordringen.