Foredrag i Svendborg om guddommelig helbredelse i dag

s2_Østergaard, MetteDer er mere mellem himmel og jord, end man kan se eller måle. Og journalist Henri Nissen fra Udfordringen har mødt og interviewet hundredvis af mirakuløst helbredt mennesker.
Det fortæller han om torsdag den 26. november kl. 19 ved et udadvendt arrangement i Hjerterummet/Pinsekirken i Svendborg.
Desuden medvirker Mette Østergaard, der indtil nytår 2015 var ramt af kronisk træthed og derfor var tæt på, at hendes to piger blev fjernet af myndighederne. Men netop da det så allermørkest ud, oplevede Mette en spontan helbredelse ved hendes datters bøn, så hun fra den ene dag til den anden fik energien tilbage.
Mette har nu startet sin egen cafe og helsebutik, og desuden hjælper hun selv syge og trætte mennesker videre med kristen tro og bøn. Selv var hun ateist, da hun oplevede sit første guddommelige mirakel.
Efter mødet tilbydes bøn for syge.