Årets ørehænger

s26_CD_theriverJordan Feliz, en 27-årig fyr fra Califonien. The River er hans første hele album. Sidste år udgav Jordan Feliz en EP, hvor fire sange også er med på The River – og det er noget af en debut!

For dette er det måske allerstærkeste album på den kristne scene i 2016 – og det siger ikke så lidt med de udspil, der ellers er kommet i år.

Det er virkelig en samling suveræne sange, Jordan Feliz har fået skrevet til The River. På nogle punkter er det TobyMac møder One Republic, forstået som værende en god kombination.

Det er ørehænger efter ørehænger. Det er 10 stærke popsange, som virker, ganske simpelt, samt en lille akustisk intro på under et minut. Sjældent har et helt album givet så megen anledning til at vippe med både fødder og hovede som Jordan Feliz’ The River.

Men det er ikke kun de gode melodier, der skal fremhæves. Jordan Feliz skriver gode, dybe og stærke tekster om Guds kærlighed, tilgivelse og et nyt liv hos Gud. The River har bare hele pakken.

Det var uden de store forventninger, dette album blev lagt i playlisten, men wow for en overraskelse! Glæd dig til få lyttet til dette album. Det er bare rigtig, rigtig godt. Fede arrangementer, super produktion og gennemført lækkert.
Torben Schmidt