Frederik blev helbredt for øksehug …!

Frederik smiler tilfreds over sin helbredelse.
Frederik smiler tilfreds over sin helbredelse.

Frederik Lunøe fra Silkeborg fik sig en positiv overraskelse, da han gik frem til forbøn i det store telt på SommerOase i Odder. Han blev nemlig helbredt – for et øksehug!

– Jeg var med til mødet den første aften, lørdag, i det store telt. Bagefter var der mulighed for forbøn. Jeg havde en skade efter et øksehug i skinnebenet.
– Et øksehug…? Hvordan det?
– Det kom jeg til under en overlevelsestur i Norge sammen med min gode ven Martin. Det skete den 4. juli. Jeg blev optaget af en pæn udsigt oppe i de norske fjelde, og så kom jeg til at hakke mig i skinnebent med øksen.
Jeg havde fået forbud mod at gå i tre måneder og skulle støtte mig til en stok, forklarer Frederik. Senere på ugen skulle han være med til at lede lovsangen.
– Jeg følte, jeg var nødt til at gå til forbøn. Det var nødvendigt med et mirakel, svarer han med den største selvfølgelighed. Han kommer nemlig i Silkeborg Oasekirke og har været med på mange SommerOase-lejre. Så helbredelse er noget naturligt for ham.
– Så jeg gik til forbøn. Jeg blev modtaget af et ældre par, som gav mig lov at ligge ned, mens de bad for mig og salvede mig.
Jeg lå der et stykke tid – meget roligt og nød lovsangen – og så rejste jeg mig op og smed stokken og begyndte at gå.
– Kunne du så gå uden stok?
– Ja, og uden smerter. Før gik jeg og støttede mig til en stok og havde smerter. Og jeg tjekkede under forbindingen bagefter. Og der var ikke engang spor efter knoglebrud. Der er et ar. Men jeg plejer at kunne mærke en forhøjning på det sted, hvor jeg hakkede ind. Men nu er det væk. Det er helt glat.
– Hvad tænkte du?
– Jeg tænkte egentlig ikke så meget over det. Jeg har selv været forbeder. Og jeg har prøvet helbredelse før. Det var ligesom naturligt. Det er ikke fordi, jeg undervurderer det, eller tager det for givet. For det er jo overnaturligt og vildt. Men jeg tror jo på det.
Nu kunne jeg være med til lovsangen. Det var fantastisk, siger Frederik, der til daglig går på Silkeborg Gymnasium.