Michelle slap fri af kørestolen

s23_Michelle Sauer i dag
Michelle Sauer er 17 år, har eget fotoatelier og er vild med at gå på gaden og fortælle andre om Gud.

Michelle Sauer – ung fuldtidsfotograf med eget atelier i Vejle – blev frelst, helbredt og beder nu selv for folk på gaden.

I efteråret 2014 sad Michelle Sauer lam i en kørestol. Lægerne kunne ikke finde årsagen. Men ved forbøn slap hun fri og kunne igen stå på egne ben.

Den nu 17-årige Michelle er fuld af begejstring, når hun fortæller om det.
– Det var virkelig stort! siger hun og fortæller glad om, hvordan det var pludseligt igen at kunne bevæge sine tæer og gå på toilettet uden besvær. Siden dén aften, hun blev helbredt, har hun ikke haft problemer med at gå.
I over en måned sad hun bundet til kørestolen. Benene var følelsesløse, og hun kunne ikke rejse sig. Det var begyndt som kramper i efteråret 2014 og endte som lammelse. Hun blev tjekket for mulig epilepsi, men dét var det ikke, og da lægerne ikke kunne give nogen forklaring, foreslog de i stedet Michelle at opsøge en psykolog, fordi det nok var noget psykosomatisk, mente de.
Efter forbøn for Michelle kunne hun igen rejse sig fra kørestolen – en aften, Michelle aldrig vil glemme.
– Det var ret vildt at opleve, at Gud greb ind, fortæller hun.

Beder selv for andre

Både før og efter sit eget mirakel har Michelle selv bedt for mange andre og set mirakler ske. Bl.a. en kvinde, der sad i kørestol, og som hun bad for på gaden i Vejle, hvorefter kvinden rejste sig fra kørestolen.
– Jeg har set mange mirakler. Smerter i ryggen, der forsvandt, astma, der forsvandt, knæskader osv., fortæller Michelle, som er del af et gade-team i Vejle, der med stor passion beder på gaden, på helsemesser og til helbredelsesmøder.
– Jeg oplevede fx at bede for en pige, der havde en knude på fingeren og havde haft skinne på i to måneder og ikke kunne bøje fingeren. Det sagde ”knæk”, hvis hun forsøgte. Efter forbønnen kunne hun igen bruge fingeren, siger Michelle.

Hun er vokset op i et ikke-kristent hjem – og var, som børn er flest – men da hun skulle konfirmeres, blev hun mere nysgerrig på, hvad kristendommen er.
Hendes omvendelse skete 8. marts 2014 i forbindelse med et helbredelsesmøde.
– Kort før jeg valgte at give mit liv til Jesus, blev jeg stoppet på gaden af nogle ”skøre” mennesker, der ville bede for mig. Jeg havde ondt i ryggen, og da de havde bedt, var smerterne væk. Det forandrede mit liv fuldstændig at få Jesus ind i mit liv. Samme aften, jeg gav mit liv til Jesus, fik jeg et ord om, at Gud vil bruge mig, og at mennesker vil lytte, når jeg forkynder evangeliet, fortæller Michelle.

Michelle er del af et gade-team i Vejle, der med stor passion beder på gaden, på helsemesser og til helbredelsesmøder. Hun har set Gud gøre mange mirakler og elsker at fortælle andre, hvad Gud kan gøre.
Michelle er del af et gade-team i Vejle, der med stor passion beder på gaden, på helsemesser og til helbredelsesmøder. Hun har set Gud gøre mange mirakler og elsker at fortælle andre, hvad Gud kan gøre.

Hun blev døbt ved ”Albuen”, en strand i Vejle Fjord, og kommer i dag i Apostolsk Kirke i Vejle. Gadeevangelisten Andreas Slot-Henriksen er blevet som en far for Michelle, og Andreas har endda adopteret hende som sin egen datter. Siden har hun selv deltaget meget aktivt i bøn på gaden og fortæller begejstret om Gud til alle, der vil høre på det.
– Jeg kan jo slet ikke holde min mund. Dét, jeg har oplevet med Gud, er bare for overvældende. Jeg har lyst til at vise andre den kraft, jeg har oplevet, siger Michelle.

Selvstændig fotograf

Michelle Sauer er en ung pige med gang i.
Sidste efterår åbnede hun – 16 år gammel – sit eget professionelle fotoatelier, SauersFoto, i Staldgaardsgade i Vejle, som formentlig byens yngste butiksindehaver. Med fuld opbakning fra Andreas Slot-Henriksen, der foruden at være kristen gadeevangelist også er en erfaren erhvervsmand.
Hun kalder atelieret for ”et velsignet firma”, fordi hun bad til Gud, at hvis det var meningen, hun skulle være selvstændig fotograf, så skulle han hjælpe hende med at finde den helt rigtige placering og skabe det økonomiske fundament.

Fotografering har altid været en passion på hobbyplan, men i dag har hun et super professionelt atelier med fotografisk udstyr af høj kvalitet.
Alt er gået over al forventning. Hun er i dag fotograf på fuldtid og har fået Danæg som sin største kunde, men tager ellers mest familiefotos, portrætter og andre gængse fotoopgaver.
– Gud har bare velsignet det hele, og økonomien har bare været tip-top fra starten af, fortæller Michelle.
Hun søgte egentligt ind på Medieskolernes fotografuddannelse i Viborg, men fik afslag, fordi hun var for ung. Dét gav idéen til bare at starte for sig selv. Hun har taget forskellige foto-kurser, men er hovedsagligt selvlært. Hun overvejer dog at søge ind på fotouddannelsen i Viborg på et senere tidspunkt for at dygtiggøre sig yderligere.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Fotograf med holdninger

Michelle er heller ikke bleg for at tale om Gud med kunderne, hvis de spørger om, hvad hun sådan ellers går og laver.
– Jeg griber gerne enhver anledning til at fortælle om Gud, siger Michelle.

SauersFoto tager billeder af det meste. Men ikke af alt for enhver pris. Michelle står ved sine kristne holdninger, og som hun skriver på sin firmahjemmeside: Ingen billeder af erotik/porno, new age, alternativ behandling, meditation eller ”branding” af religioner/sekter.
Som hun skriver på hjemmesiden: ”Fordi jeg tror på, at hvis man fremmer det smukke, taler pænt til hinanden, opfordrer til positivitet og ikke blander en ”forkert ånd” ind i det hele, er man med til at ændre verden”.

I begyndelsen var det lidt grænseoverskridende for Michelle at gå ud på gaden og spørge folk, om de fejlede noget, og om hun måtte bede for dem. Men hun blev hurtigt tændt af at få lov til at tale om Gud og se mennesker blive helbredt lige for øjnene af hende.
– De fleste, vi møder, er jo åbne og vil gerne snakke med os, især de unge. Og jeg elsker at dele, hvad jeg selv har oplevet med Gud, og hvad han har gjort i mit liv, siger den unge kristne pige og iværksætter.


Artiklen fortsætter efter annoncen: