Historier og sjove aktiviteter

s15_laerOpgavebogen ’Læs, Løs og Lær med historier fra Biblen’ består af mere end 100 bibelfortællinger og aktiviteter. Idéen er, at barnet lærer Biblen at kende gennem historier og ved at deltage aktivt med opgaverne.

Aktivitetsbogen findes i to udgaver: Én for de 4-7-årige og én for børn i alderen 7 år og opefter. De er bygget op med en kort bibelhistorie lige fra Adam og Eva til Kong David, Jonas og indtil Jesu liv, død og opstandelse. Efter hver historie er der to sider med opgaver.

Opgaverne er alsidige og består bl.a. labyrinter, finde ting, løse ordgåder, farvelægning, tælleopgaver, find fem fejl og meget mere. Her er til mange timers hyggelig aktivitet, altsammen illustreret af charmerende farverige tegninger.

Det er forfatter Anette Broberg Knudsen, som har oversat fra originaludgivelsen.

Læs, Løs og Lær med historier fra Biblen / 4-7 år eller fra 7 år
232 sider • kr. 149,00 • Forlaget Scandinavia