Billy Graham er for 60. gang blandt verdens 10 mest berømte

Af Billy Graham

I Gallups liste over de mest beundrede i 2016 kommer evangelisten ind på en femteplads – og det er hans 60. placering i top ti.

Gallup Poll oplyser, at Graham (98) har været i top ti hvert år siden 1955 – bortset fra i 1962 og 1976, hvor man ikke stillede spørgsmålet.

Billy Grahams nærmeste rival var tidl. præsident Ronald Reagan (død 2004), som var med på listen 31 gange. Blandt de øvrige på den nye liste er senator Bernie Sanders (4), Pave Frans (3), Donald Trump (2) og Barack Obama (1). Også Mike Pence, Benjamin Netanyahu, Bill Gates, Dalai Lama og Bill Clinton er med på listens top ti.

Billy Graham har ledt mennesker i hundred-tusindvis til Kristus og har været sjælesørger for de amerikanske præsidenter fra Eisenhower til Bush. Han er også ven med mange kendisser som Martin Luther King, Jr., Bono, Muhammad Ali, Johnny Cash og Larry King.