XL-fest i Kolding søger mod himmelske højder

Bandet Twelve24 fra England (Ryan fra USA, Christina fra Ghana og Josh fra Manchester) optræder med musik og fortæller hver deres unikke livshistorie.

Believe XL 2017 inviterer 600 unge til fest i Kongreshallen den 25. februar.

I samarbejde med ungdomsgudstjenesten The House inviterer Euroclass og Efterskolen Kildevæld alle teenagere og unge indenfor i Kongreshallen i Kolding til det populære event BELIEVE XL – fest med mening!

Festen skal tages til nye og himmelske højder i år, lover arrangørerne. De vil gøre det endnu større og vildere end i tidligere år, hvor Believe XL har samlet helt op til 600 unge.
Musik af bl.a. DJ Syhl3r, lysshow og moves og meget mere skal sikre stemningen og få pulsen i vejret på alle.

Verdensstjerner

I år medvirker et af de helt store bands på verdensscenen. De er mega populære i udlandet og turnerer kloden rundt. Navnet er: Twelve24.
Bandet,der netop har udgivet “From the ground up”, holder til i Manchester, England, men de 3 bandmedlemmer er opvokset i 3 forskellige lande: Ryan er fra USA, Christina fra Ghana mens Josh som den eneste er lokal fra Manchester.

De tre fortæller hver deres unikke livshistorie. Deres store håb er, at alle unge, der hører deres musik også hører budskabet bag musikken!
Twelve24 blev dannet i 2008, hvor medlemmerne hver især oplevede at få en stor passion for at gøre en forskel i verden gennem deres musik. For bandet handler det om så meget mere end koncerter, turnéer og musik. De vil gerne give unge håb – og en fremtid med et nyt og godt liv.

Rap og andre indslag

Ungdomspræst David Lundsteen kommer med et budskab, der vil vride hjernen og give folk noget at tænke over!
Der bliver optræden af Euroclass, Kildevæld og rapperen Elo. Sidstnævnte har bl.a. varmet op for det kendte band, Carpark North og har netop udgivet singlen Illuminate, som publikum har taget rigtig godt imod.

Gratis og alkoholfrit

Der er fri entré til arrangementet, som også er helt alkoholfrit.

Man skal bare tage danseskoene på, penge med til snackbaren og en masse venner – så er man klar til at give den gas på BELIEVE XL 2017.


Artiklen fortsætter efter annoncen: