Gratis koncert med Northern Assembly på Vejlefjordskolen

Malene Plougmann Hansen og Maria Fris Hansen har været på kirkepilot-kursus og arrangerer koncert og lovsang i Vejle.

Northern Assembly holder koncert på Vejlefjordskolen d. 24. februar.

Maria Fris Hansen og Malene Plougmann Hansen, som til daglig er i gang med hhv. HF og Handelsgymnasium, fortæller:
– Vi har været på Folkekirkens kirkepilotkursus, hvor vi lærte at få idéer og gennemføre et arrangement. Denne idé skulle vi tage med hjem til vores kære præst, som skulle hjælpe os med at fuldføre dette projekt.
Vi er nu flyveklar med et stort arrangement i samarbejde med Vejlefjordskolen.

Venskab som tema

Temaet for aftenen er venskab. Hele idéen med et stort arrangement er at vise, at troen på Gud giver en virkelig god mening i et helt almindeligt ungdomsliv, og at den kristne musik er meget mere end bare salmer. Derudover har vi bare lyst til at give en dejlig oplevelse, som man aldrig glemmer.

Udover aftenens store højdepunkt, som er en koncert med Northern Assembly, medvirker også Vejlefjordskolens eget lovsangsband og Kärt Lazic fra England, som vil holde en kort tale over aftenens tema, venskab.

Derudover vil der være masser af gratis sodavand og kage, så alt tegner til at blive en rigtig skøn aften i Vejlefjordskolens store hal, hvor der er plads til flere hundrede mennesker, slutter Maria og Malene.