Pro Life ungdomsaften i Skjern

Også danske unge kan deltage i abortkampen med kærlighed og respekt.

Retten til Liv holder den 31. marts en aften for unge i IM-huset i Skjern.

Det handler om at tale om abort på en god måde, forklarer Søren, som skal holde et oplæg.
– Det, jeg selv synes er rigtig svært – og vigtigt – er at lære at tale om emnet på en god måde. Det er jo et upopulært synspunkt, og for de fleste aborttilhængere er det ikke et spørgsmål om argumenter, men om følelser, siger stud. theol. Søren Rønn fra Aarhus.

Kærlighed som drivkraft

”Mange, især unge abortmodstandere, har en tendens til enten at sige ingenting eller at formulere sig ret udiplomatisk.
Kærligheden til mennesker skal drive os i abortkampen, og det er vigtigt, at vi øver os i at tale med mennesker på en respektfuld og favnende måde”, forklarer Søren.

Pizza og overnatning

Arrangørerne vil gerne klæde unge på til at tale med andre om abort på en god måde. Derfor er der gratis pizza på menuen, kaffe på kanden og noget godt til ganen senere på aftenen, alt sammen til den nette sum af 0 kr.

Der vil også være mulighed for overnatning for dem, der kommer langvejs fra.

Årsmøde næste dag

Søren Rønn kan langtfra nå omkring alle dilemmaer omkring abort. Derfor henviser arrangørerne af ungdomsarrangementet til, at Retten til Liv holder årsmøde dagen efter. Det foregår også i IM-huset i Skjern, men det er ikke et krav, at man er med til begge arrangementer.

– Det er ikke kun dem på 30+, der kan gøre en forskel inden for Retten til Liv, understreger Elisabeth B. Larsen fra udvalget bag ungdomsarrangementet.


Artiklen fortsætter efter annoncen: