Vink fra en anden verden til bogklub-abonnenter

I søndags modtog 1.000 af Udfordringen abonnenter en bog med avisen. 

Læsere, der har meldt sig til Udfordringen gave-bogklub fik i søndags bogen ”Vink fra en anden Verden” sammen med avisen.

Da der endnu ikke er tusind i bogklubben, fik nogle af Udfordringens øvrige abonnenter også bogen tilsendt gratis.
Idéen med gave-bogklubben er at udnytte den billigere porto sammen med avisen til at sende gode kristne bøger – ikke altid helt nye – ud til kun 50 kr. stk.

Hvis man vil være sikker på at modtage bøgerne de fire gange om året, de udsendes, skal man blot tilmelde sig på Udfordringens hjemmeside udfordringen.dk/bogklub.

En bog til søgende

Phillip Yancey har skrevet flere bestsellere, bl.a. ”Den Gud, jeg ikke kendte”. Men denne bog henvender sig ikke kun til kristne, men også til mennesker som med forfatterens ord ”befinder sig i troens grænseland”.
Altså en bog, der har noget at sige til søgende mennesker, som måske mangler det sidste skub, eller som måske kæmper med følelsesmæssige eller intellektuelle forbehold.

Jesper Veiby skrev, da bogen udkom, i sin anmeldelse:
”Nok er bogen letlæst, men jeg vil dog mene, at målgruppen kunne indsnævres yderligere til ”intellektuelle søgere”. Bogen er med andre ord rettet mod mennesker, som har intellektuelle argumenter mod troen, og som kan overbevises af sådanne.

Forfatteren kommer vidt omkring, men bl.a. diskuteres begrebet synd, syndens skadelighed, Guds ideal og den lettere perverterede virkelighed, skaberværket og nogle sunde og positive betragtninger omkring det positive i den verden, Gud har skabt, og nydelsen heraf, stillet op overfor de tilfælde, hvor Guds intentioner forvrænges og forstyrres, fx på det seksuelle område.

Bogen er i øvrigt i meget høj grad krydret med anekdoter, fortællinger fra det virkelige liv, såvel som referencer til udsagn fra kendte og ukendte digtere og forfattere.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Pæn gavebog

Bogen er i hardback, og meget indbydende, så det er en oplagt gaveidé til den, man kender, som måske ikke er kristen, men som heller ikke er helt uinteresseret i kristen tro.
Bogen kan fortsat købes på Hosianna.dk til normal pris.

Philip Yancey:
Vink fra en anden Verden
Forlaget Scandinavia
Hardcover, 198 kr.