Karolines plakater skal hjælpe i kampen mod menneskehandel

Karoline Jessen driver virksomheden PAPIIR, samtidig med at hun læser dansk på Københavns Universitet.

Karoline Jessen har sammen med Andreas Bakkebø startet virksomheden PAPIIR, som designer og sælger plakater. Indtjeningen skal bl.a. hjælpe til i kampen mod menneskehandel.

Danske Karoline Jessen og norske Andreas Bakkebø har siden 2016 designet plakater til de skandinaviske hjem i deres virksomhed PAPIIR. En del af indtjeningen går til at støtte organisationer, der arbejder for at bekæmpe menneskehandel.

Med designs, der appellerer til en bred kundegruppe, har Karoline med rødder i Apostolsk Kirke og Andreas fra Indre Mission Norge gjort det til deres mission at hjælpe til i kampen mod vor tids slaveri.
Siden 2016 har de to venner designet plakater for at kunne rejse penge til hjælpeorganisationer, der specialiserer sig i bekæmpelsen af menneskehandel.

Mødtes i Californien

Karoline er 24 år og læser til daglig dansk på Københavns Universitet. Efter gymnasiet rejste hun til USA, hvor hun gik på bibelskole i Bethel Church i to år. Det var her hun mødte Andreas. Det blev starten på et stærkt venskab og en fælles virksomhed med et formål.
– Vi har en drøm om at skabe en virksomhed med en holdbar forretningsmodel, der forener forretning med velgørenhed – vi mener ikke, at det ene udelukker det andet, siger Karoline.

En PAPIIR-plakat med titlen ’Deer Grande’.

Helt specifikt betyder det, at 10% af det der tjenes på hver plakat bliver doneret til organisationen Hope For Justice.
– De 10% tages ikke af det samlede overskud, der ville være mindre efter alle udgifter er betalt, men direkte af plakatens overskud, så vi kan hjælpe så meget som muligt, fortæller Karoline og fortsætter:
– Ligegyldighed er en af vor tids største fjender. Vi kan ikke se passivt til, mens uretfærdighed spredes uden modstand. Derfor må vi bruge det, vi har, til at kæmpe for retfærdighed og se Guds kærlighed sejre. Vi kan ikke alle stå i frontlinjen, men vi kan bruge de gaver, vi har fået til at fremme Guds rige, der hvor vi er. Det her er en af vores måder at gøre netop det.

Amassadør for Guds rige i erhverslivet

Karoline kommer i Lyngby Frikirke, hvor hun er med i lovsangen og sidder med i ledergruppen.
– Min tro betyder meget for mig, og vi ønsker i PAPIIR at drive virksomhed efter Guds hjerte. Det er let – især når man starter op – at springe over, hvor gærdet er lavest og snyde lidt her og der, men det er vigtigt for os at være ambassadører for Guds rige i erhvervslivet og sætte en standard, hvor vi driver vores forretning ærligt og med omsorg og kærlighed til mennesker, siger Karoline.

Plakaterne er inspireret af den skandinaviske minimalisme og kan købes gennem webbutikken www.papiir.com og Pust Kaffebar i Oslo.

 


Artiklen fortsætter efter annoncen: