Ny børne- og familieleder i Karlslunde Strandkirke

Den 1. juli bliver den 33-årige pædagog Sara Hansen børne- og familieleder i Karlslunde Strandkirke.

Hun har været med i Strandkirkens menighed for ca. 8 år siden, hvor hun og hendes mand Jesper var ledere for kirkens (daværende) ungdomskirke på Karlslunde Mosevej 23. I mellemtiden har parret været tilknyttet Byens Valgmenighed med frivilligt arbejde indenfor børneområdet og ledelse af frivillige.

“Jeg glæder mig rigtig meget til at komme tilbage til Strandkirken og at komme i gang med arbejdet. Det bliver skønt at møde alle de seje børn og deres familier! Jeg ønsker, at kirken skal være et sjovt, trygt og rart sted for børn at komme; et sted, hvor deres behov bliver mødt, og hvor troen på Gud bliver involverende og relevant”, siger Sara, som med sin familie netop er hjemvendt efter 9 måneders udsendelse via Danmission til Zanzibar i Tanzania.