Brug bededagsferien til at konnekte med Gud og andre unge

Nadveren på Konnekt er altid lidt anderledes end i en almindelig folkekirke.

Indre Missions Ungdom inviterer til Konnekt i bededagsferien. Konnekt er et årligt landsarrangement for unge i alderen 18 til 30 år.

I bededagsferien slår Indre Missions Ungdom dørene op for Konnekt 2017. Et årligt landsarrangement for unge kristne i alderen 18 til 30 år. Op mod 600 deltagere mødes på Ellevangskolen i Risskov for at pleje både nye og gamle venskaber og – vigtigst af alt – for at pleje deres relation til Gud.

Fokus på kærlighed

Temaet for Konnekt 2017 er ’Heart Work’.
– Med dette tema ønskes der fokus på Bibelens tale om kærligheden. Både den kærlighed vi modtager fra Gud, og den kærlighed vi rækker videre til vores næste. Temaet vil hovedsaligt blive behandlet på fire fællesmøder i løbet af de to dage, fortæller arrangørerne.
I år har Konnekt inviteret Dan Weber, der til dagligt er præst i USA, til at tale til tre af møderne, og desuden kommer Søren Rønn, der er teologistuderende og fritidsforkynder i IMU, og taler lørdag formiddag.

Ud over fire fællesmøder kan deltagerne bruge tiden på at udforske seks forskellige miljøer, hvor der bliver sat fokus på alt fra musik og leg til lederskab og vidnesbyrd. Miljøerne har hver deres selvstændige program, der afvikles parallelt i tiden mellem fællesmøderne. Desuden vil der gennem hele stævnet være plads til bøn, refleksionstid og lovsang ved bandet PåVej.
Comedy på programmet

I år har Konnekt som noget nyt comedy på programmet. Brødrene Jakob og Robert Svendsen optræder fredag aften med deres comedy-show ”Luthers Spindoktor”. Formålet er at give et skævt fokus på Lutherfejringen og samtidig samle unge kristne om humor. Jakob Svendsen står blandt andet bag showet ”Kristen i krise” og er kendt for sin deltagelse i Comedy Zoo.

Konnekt 2017 starter fredag d. 12/5 kl. 13.00 og slutter engang lørdag aften. På arrangementet kan man som ung og kristen opleve værdien af at være fælles om at tro på Jesus og samtidig opdage muligheder i at være forskellige.