Robert går altid rundt med evangeliet

’Må Herren være med dig’, står der på Robert Svendsens T-shirt. Han har også det kristne budskab med sig i form af tatoveringer på armen.

Cand.theol. Robert Svendsen, Brande, skal være evangelist i Indre Missions ’Cafébussen’ fra den 1. august 2017 til den 31. juli 2022.

Robert Svendsen (33) behøver ikke gøre sig de store anstrengelser for at huske evangeliet, for han har det bogstavelig talt trykt på armen i form af tatoveringer, skriver Indre Missions Tidende.
– Jeg har mit vidnesbyrd om, hvad Jesus betyder for mig, skrevet på armen. Jeg tror på, at mennesker bedre husker i billeder. Så man kan sige, at jeg altid går rundt med evangeliet, fortæller Robert.

Efter et ophold på Børkop Højskole og Ordet og Israels Discipelskole i Israel begyndte Robert at læse teologi. Han blev færdig sidste år og har derefter arbejdet et år på et lager.
– På lageret blev jeg hele tiden afbrudt, når jeg lyttede til menneskers historier, fordi jeg skulle arbejde. Jeg ville gerne have et arbejde, hvor jeg uafbrudt kan lytte til mennesker og være der for dem, og det kan jeg i Cafébussen, siger Robert Svendsen og tilføjer: ”Jeg tror på, at det er lige præcis der, Gud vil have mig.”

Hans kone Tamar bakker ham op i det nye arbejde – og hans to sønner synes, at det er sejt, at deres far nu skal lære at køre bus.