Daglig inspiration fra en prøvet kvinde

Joni Eareckson Tada har tilbragt 50 år i en kørestol, lammet fra halsen og ned. Dette har selvsagt formet hendes tro, og hendes livserfaringer danner grundlaget for andagtsbogen ”Himmel Lys”.Joni Eareckson Tada har tilbragt 50 år i en kørestol, lammet fra halsen og ned. Dette har selvsagt formet hendes tro, og hendes livserfaringer danner grundlaget for andagtsbogen ”Himmel Lys”.

De små andagtsstykker, et til hver dag i året, starter hver med en skrifthenvisning, som det er op til læseren selv at slå op. Herefter følger Jonis tanker med udgangspunkt i skriften og andagten afsluttes med en bøn. Det er et lille overskueligt stykke som inspirerer til at række blikket op til Skaberen og finde styrke og indsigt til at leve hver en dag til Hans ære. Kender man selv til svære livsomstændigheder ved man, at det ikke er letkøbte erfaringer som har formet forfatterens tro.  Men det er ikke først og fremmest lidelse der fokuserers på, selv om det også er et emne, der berøres. Derimod er der mange spektre af troslivet som får Jonis tanker med på vejen, og der er bestemt inspiration at hente for enhver, uanset hvor i ens trosliv man befinder sig.    Andagtsbogen er udgivet i et lille handy og indbydende format på11 x 16,5 cm.Joni har tidligere skrevet flere andagtsbøger hvoraf to er oversat til dansk: ”Diamanter i støvet” og ”Sølvskatten”. Begge er udsolgt fra forlaget.

Joni Eareckson Tada: Himmel Lys – Genskin af Guds kærlighed 394 sider • 199,95 kr. • Prorex