Eks-satanist: ’Lad ikke jeres børn fejre Halloween!’

– Halloween betyder lige så meget for satanister som påsken betyder for kristne, siger John Ramirez

– Lad være med at fejre Halloween! Ikke engang under navne som ’Høstfest’. Den eneste høstfest, vi kristne burde fejre, må være høst af sjæle.

Det siger den tidligere satanistiske ypperstepræst John Ramirez i CharismaNews.com. John Ramirez kom mirakuløst til tro på Jesus efter 25 år i den okkulte verden. Nu fortæller han om sit tidligere liv med satanisme og fejring af Halloween for at advare forældre mod farerne.
– Jeg husker tilbage på Halloween-natten den 31. oktober 1987, hvor jeg holdt verdens mest djævelske bryllup. Min kæreste og jeg ville giftes til Halloween i et dæmonisk ritual, der varede hele natten, og bryllupsklokkerne kunne høres lige ned til Helvedes porte, skriver John Ramirez.

Han advarer kristne om, at det er umuligt at skille Halloweens mørke oprindelse fra de tilsyneladende harmløse fejringer i vor tid.
– Som djævletilbedere betød Halloween rigtig meget for os, og vi glædede os til at fejre det, fordi vi kendte betydningen og den mørke magt bag denne nat. Det ville svare til, at jeg spurgte kristne: ”Hvor vigtig er Langfredag og Opstandelsens Søndag for jer?”

Halloween har den samme vigtighed for dem, der hører til på den mørke side, forklarer Ramirez og advarer kraftigt sine medkristne mod at fejre Halloween – uanset om dagen markeres under et andet navn.

John Ramirez advarer mod okkultisme og forkynder selv Kristus gennem organisationen John Ramirez Ministries.com