Marks bog nu i nyt oplag

Mark Bradford viser sine sygejournaler m.m. fra indlæggelse på psykiatriske afdelinger, før andres bøn hjalp ham fri.

Efterskolelærer Mark Bradford, Aarup på Fyn, oplever så stor interesse for sin bog om psykisk sygdom, at et nyt oplag nu er trykt.

Som ung ingeniørstuderende havde Mark et kort LSD-misbrug og fik herved en psykose, der forfulgte ham i mange år.

Selv oplevede han det, som om en lille indisk udseende dæmonisk skikkelse truede ham til at springe ud fra bygninger, hvorved han pådrog sig benbrud og andre skader.

Ophold på psykiatriske hospitaler kunne ikke hjælpe meget, for Mark turde ikke fortælle om det, han i virkeligheden oplevede. Ingen ville tro ham, følte han.

Heldigvis flyttede Marks familie til en lille by, hvor nogle kristne tog hans åndelige oplevelse alvorligt og i Jesu navn bad ham fri af plageånden.

Det tog nogle år at komme ovenpå. Mark flyttede senere til Fyn med sin danske kone, Britt, og han blev en velfungerende familiefar og lærer på Tommerup Efterskole.

Bortset fra små justeringer, er bogen et genoptryk. Den er på 128 sider og koster 128 kr.

Da Mark selv var sluppet ud af mareridtet, havde han et stort ønske om at hjælpe andre i samme situation. Han besluttede derfor i sommers at afsløre sin egen historie – med risiko for at blive misforstået.

Men i bogen bakker en psykiater og en psykolog ham op med anbefalinger af bogen, som de mener bryder et tabu omkring den åndelige virkelighed, der kan være en årsag til nogle psykiatriske patienters sygdomme.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Den lille bog er nu allerede genoptrykt. Desuden har Mark kontakt med en rocksanger, der overvejer at udgive bogen i Marks eget fødeland England.