Korrespondance-skolen har fokus på ’Et godt hvil’ i 2018

K-skolen, som støttes af Adventistkirken i Danmark, tilbyder 6 onlinekurser samt 21 brevkurser. I år har skolen særligt fokus på Hvilen, og ”Et godt hvil” er da også temaet for det årlige bibelstævne den 16.-18. marts på Himmerlandsgården.

”I et samfund hvor man er på 24/7, hvor tiden bliver regnet i nanosekunder, og der ikke er noget, der hjælper os til at sige stop, har mennesker behov for at tage kontrol og selv sige fra”, skriver K-skolen og minder om, at Dronning Margrethe i sin nytårstale opfordrede danskerne til at gøre noget unyttigt.

Under bibelstævnet stilles spørgsmålet, om den bibelske fortælling har et bud på, hvordan vi bedst håndterer et af det moderne forbrugersamfunds helt store udfordringer. I løbet af weekenden vil der være undervisning og indlæg ved teologer, en psykiater og en fysioterapeut samt rigtig god tid til et godt hvil, oplyser K-skolens leder Henrik Jørgensen.