Pilgrimsvandringer Palmesøndag

I København og Odense kan man Palmesøndag deltage i pilgrimsvandring efterfulgt af morgenmad og gudstjeneste.

Flere kirker arrangerer pilgrimsvandringer den 25. marts. Blandt andet Johannes Døbers Kirke i København og Fyens Stift.

København: Fra Johannes Døbers Kirke er der afgang kl. 7.00 til en tidlig morgenvandring gennem Vestre Kirkegård og Søndermarken.

Vibeke Tuxen og Pilgrimsvandringsgruppen arrangerer turen, som er et led i sognets påskeprogram. Man slutter samlet med morgenmad i kirken inden gudstjenesten kl. 10.00.

Odense: I Odense er der pilgrimsvandring Palmesøndag fra Føns til Husby Kirke klokken 9.00 – 12.30. I Husby slutter deltagerne af med en lille gudstjeneste i Husby Kirke. Der vil være kaffe og rundstykker i Grevindeskoven.

Vita Andreasen leder vandringen, hvor man snakker om løst og fast under en »walk and talk« to og to. Der vil også være en strækning, hvor man går i stilhed og lytter til naturens lyde, giver plads til tanker om livet, ens nærmeste – og Guds nærvær.

”På denne Palmesøndag sidst i marts håber vi på godt vejr og lejligheden til at nyde de første spæde forårstegn på ruten gennem Grevindeskoven og langs Lillebælt”, skriver Fyens Stift.