Profetisk konference om vækkelse

Vær med til at gøre Danmark og dig selv klar til vækkelse.

Apostel Tomi og Tahmar Arayomi har hjerte for at se Gud forandre verdens nationer.
Preethy Kurian er præst i Capston Church i London.

Sådan lyder opfordringen til at deltage i en gratisk profetisk konference i Roskilde Frikirke den 25.-26. april. Arrangøren er Oplysningsforbundet BreakThrough, som bl.a. består af en bedegruppe i Holbæk.

Kirken skal vågne op

Flere profetier siger, at den danske kirke skal vågne op og gøre sig klar, fordi Gud vil sende vækkelse over nationen. Men vækkelsen kræver forberedelse.
”Visionen er at lytte til, hvad Gud vil sige til nationen, byerne og den enkelte, så vi sammen kan høre, hvad vi skal gøre for at blive klar til vækkelse.
Konferencen foregår i Roskilde, fordi bedegruppen bag arrangementet har fået åbenbaringer ud fra historiebøgerne”, forklarer daglig leder af BreakThrough, Betina Enemark.

Fortidens synder

Bedegruppen har bedt intensivt for Holbæk, kongeriget Danmark og Jerusalems fred de sidste fire år. Gruppen har set i historiebøgerne, at i 1200-tallet inviterede Holbæk by en gruppe munke til Holbæk. Munkene gik rundt i gaderne, hvor de bad for mennesker og bragte helbredelse og lægedom, men efter nogen tid blev munkene smidt ud af byen.
Gruppen fornemmer, at både den etablerede kirke i Holbæk og i Roskilde sørgede for, at munkene forlod byen.
Bedegruppen har bedt om tilgivelse på Holbæks vegne, og de fornemmer Gud sige, at de skal gå til Roskilde, så der kan komme forsoning for fortidens synder, der er med til at blokere for vækkelse. Derfor bliver konferencen afholdt i Roskilde, så kirkerne kan stå sammen i enhed.

Vil inspirere til bøn

Betina Enemark understreger, at det ikke kun handler om Holbæk og Roskilde:
”Siden oktober 2017 har vi oplevet, at vi skulle gå ud og dele vores erfaringer med andre byer og kommuner på Sjælland, så vi kunne inspirere dem til at ’pløje jorden’ i bøn. På den måde kan vi finde ud af, hvad der ligger i vores historie af synder, og vi kan bede om tilgivelse og stå sammen i enhed. Derfor har vi inviteret udenlandske talere, hvis tjeneste er at høre Guds stemme for et land og grave ned i nationens rødder,” fortæller hun.
De udenlandske talere kommer for at lytte til, hvad Gud vil sige til Danmark og den enkelte.

Hovedtalerne

De tre hovedtalere er Tomi og Tahmar Arayomi og Preethy Kurian. Engelske Tomi og Tahmar har en apostolsk og profetisk tjeneste til at forløse genoprettelse af menneskers liv, byer og nationer og et kald til at træne og oprejse Vægtere i Europa.
Tomis åndelige mor er profet Dr. Sharon Stone, som har besøgt Danmark gennem mange år. Ligesom Sharon Stone betjener Tomi med profetiske ord, underviser i at høre Guds stemme, udruster mennesker og beder for nationerne i Europa.
Preethy Kurian er præst i Capston Church i London, og hun tjener både som hyrde, profet og lærer. Hun tager kirkens lovsangsgruppe med, som har hjerte for profetisk lovsang.
”Talernes tjeneste er virkelig at høre Guds stemme for mennesker og landet, så det handler også om udrustning og forandring af de mennesker, der kommer.
Vi ønsker også, at mennesker bliver klar til vækkelse, og jeg er helt sikker på, at hvis vi kommer i forventning, møder Gud os. Vi vil blive aktiveret og transformeret til at komme et skridt videre med ham,” siger Betina Enemark.

Konferencen

Konferencen holdes i samarbejde med Roskilde Frikirke, og kirkens præst, Lis Molin. Kirkens adresse er Hedegade 29 i Roskilde.
Både den 25. og 26. april foregår møderne kl. 10:30-16.00 og 19.00-21:00. Der vil være undervisning, bøn, lovsang, bønnevandring, profetisk træning og profetisk betjening, forbøn mm.
Konferencen er gratis. Man kan købe kaffe og sandwich på konferencen eller medbringe sin egen madpakke.
Tilmelding til kursus@breakthrough.dk eller på tlf. 20 77 63 67.