Connie har skrevet om liv og tro – med Aspergers Syndrom

Connie Bjerregaard har skrevet en bog om sit liv med Aspergers Syndrom.

Connie Bjerregaard takker Gud for, at hendes liv tog en brat drejning fra kaos til tryghed. Nu har hun skrevet en bog om at blive klogere på sig selv og sin Aspergers.

”Kaos blev til selvindsigt – mit liv med Aspergers syndrom” hedder bogen, som Kristelig Handicapforening udgiver i denne måned. Connie Bjerregaard (53) har de sidste 14 år boet på Frøjkgården i Holstebro – et bofællesskab for mennesker med en udviklingsforstyrrelse indenfor autismespektret. I bogen fortæller hun om sit liv før og efter flytningen til bofællesskabet.

Nu lever Connie Bjerregaard et harmonisk liv, men sådan var det ikke, før hun blev diagnosticeret med Aspergers. Tiden før flytningen fra en lejlighed i København til bofællesskabet i Holstebro var præget af dyb desperation, alkoholmisbrug, selvskade og selvmordstanker.

Men når Connie Bjerregaard i dag ser tilbage, tegner der sig et klart billede af Guds indgriben. Han nåede hende, da hun var allerlængst ude.
Det tog dog sin tid for Connie at vænne sig til rytmen på Frøjkgården. Men her mødte hun Gud og fik hjælp til hverdagen.

”Mit forhold til Gud har stor betydning i mit liv og i min dagligdag. Der er håb og trøst i at holde sig til ham i hverdagen (…) jeg har måttet konkludere, at det kun kan være ham, der skal have æren for, at jeg er kommet igennem,” skriver hun i bogen, som kan bestilles gennem Kristelig Handicapforening.