’Jeg kørte sammen med Trump, mens USA jublede’

Fangens drøm blev til virkelighed.

Kim Hak Song drømte om friheden, før han hørte om topmødet mellem Trump og Kim Jong-un.

– Jeg havde en drøm, hvor jeg kørte i bil sammen med Trump, mens amerikanerne jublede omkring os.

Kim Hak Song, en af de tre amerikanske kristne, der i maj blev frigivet fra Nordkorea som optakt til mødet mellem Trump og Kim Jong-un, havde ikke på forhånd hørt noget om det planlagte topmøde.

”Drømmen blev til virkelighed… Gud er med os,” udtalte han senere i et interview med God TV.

Beskrev sin tro i fængslet

Kim Hak Song, som var arresteret for at drive mission, blev af en overordnet i fængslet bedt om at skrive noget om kristendommen.

”Jeg var glad og taknemlig, fordi jeg kunne dele Guds budskab med denne person,” fortæller Kim Hak Song.

Modsat mange andre kristne undgik han tortur i det nordkoreanske fængsel, hvor han ifølge eget udsagn fik flere drømme og syner fra Gud.

De tre kristne amerikanske statsborgere, Kim Hak Song, Kim Sang-duk og Kim Dong-chul blev frigivet fra nordkoreanske fængsler før topmødet mellem Trump og Kim Jong-un. Her ses de sammen med USAs præsidentpar og vicepræsidentparret på en militærflyveplads i Maryland.
Ligesom Paulus og Silas

Ny Testamente fortæller om missionærerne Paulus og Silas, der mirakuløst blev befriet trods streng bevogtning i fængslet.

– Frigivelsen af Kim Hak Song, Kim Sang-duk og Kim Dong-chul er som en moderne genfortælling af beretningen om Paulus og Silas i fængslet (Apostlenes Gerninger 16, 25-26), hedder det i udsendelsen, som blev bragt af God TV den 18. juni.


Artiklen fortsætter efter annoncen: