Megakirke døber nr. 50.000

– Det er som i den første kirkes tid, siger pastor Rich Warren, som sidste weekend døbte medlem nr. 50.000. Siden 1980 har Saddleback Church i gennemsnit døbt 4 personer om dagen.

Pastor Rick Warren kunne sidste weekend døbe medlem nr. 50.000 i megakirken Saddleback i Californien.

Gennem Rich Warrens 38 år med Saddleback, har kirken slået flere rekorder: Det var den første kirke, som i sin tid havde 10.000 medlemmer uden selv at eje en bygning og den første til at sende missionærer ud til hver af de 197 nationer verden over.

”Forestil jer alle de fantastiske personlige historier om forvandlede liv bag dette antal! 50.000 individuelle liv er forvandlet af Jesus siden Saddleback Church startede. Det er uhørt i historien.

DU er sikkert en af disse historier om et forvandlet liv,” skrev Warren i et brev til kirkens medlemmer. Han understreger, at kærlighed til mennesker uanset baggrund samt vidnesbyrd om Jesus, er årsag til kirkens vækst. Han minder om Apostlenes Gerninger 2,47, hvor der om den første kristne menighed står, at ”Herren føjede hver dag nogle til, som blev frelst.”