På knæ for vækkelse i to år

Rolf Engebretsen er en af de nye bønnesoldater, som Gud har sat i brand. Her ses han uden for Øymark Kirke. Foto: Nils Bakke.

I to år har Rolf Engebretsen tre gange hver uge været på knæ i bøn om vækkelse i nærområdet og i Norden. Et menighedshus i Aremark var lukket. Men så blussede ilden op – og den breder sig.

Han er en ildsjæl, når det gælder bøn. Og han oplever en bønnevækkelse i grænseområdet omkring Aremark.

– Pinsepastor Elvin Hansesether tog kontakt med mig i 2016 og fortalte om en vision, han havde fået om bøn i det nedlagte lokale, fortæller Engebretsen.

– Så vi var de to første, som kom. Efterhånden kom flere med til bøn tre gange hver uge.

Det lille sennepsfrø

Den lille ”sennepsfrø-gruppe” fik efterhånden kontakt med menighederne i Töksfors og Ørje.

– Så var vi pludselig tre grupper, som havde bøn sammen hveranden uge, hvor vi skiftevis mødtes i de forskellige steders lokaler, fortsætter han og henviser til, at bønneilden fik fat i pinsepastoren i Årjeng og medlemmer af forsamlingen i Rømskog.

– Pludselig er vi nu fem aktive i grænseområdet i en radius af omkring 60 km. Så det er blevet et rigtig godt bønnesamarbejde i distriktet her, og vi fyrer stadig op, smiler Rolf bredt under sin klædelige moustache og tilføjer:

– Så samlingen i Øymark kirke nu blev som en stor prik over i-et!


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Hvad er visionen videre?
– Vækkelse. Lokalt først og fremmest, og så nationalt, både i Norge og Sverige. Fordi de nu laver love og regler, som er totalt imod Guds ord. Og dette er farligt, også når det gælder beskyttelse af vore lande, siger Rolf Engebretsen.

Han understreger, at han bare er en simpel sjæl, som er med til at bede. Og som står op – eller rettere sagt ligger på knæ for – at tage ansvar.

Fyldt kirke til “grænseløs bøn”


Artiklen fortsætter efter annoncen: