Vellykket album fra rapperen fra DC Talk

Kunstner: TobyMac – Titel: The Elements – Genre: Pop – Pris: iTunes.dk: 89 kr.

I det legendariske pop/rock band DC Talk, som egentlig startede som en hiphop gruppe, var TobyMac manden, der tog sig af rap-delen, og Michael Tait og Kevin Max var de primære sangere.

Derfor blev jeg overrasket over at høre ham synge en hel plade igennem på dette udspil. Han synger jo ganske udmærket! Jeg havde forventet at høre et hip hop album, men der er kun rap på to af de 11 sange (og det gør han stadig overbevisende).

Indimellem minder hans stemme om Michael W. Smith (som på sangen ‘Scars’), men musikken er generelt mere rolig på ‘The Elements’ end på Michael W.’s seneste dance pop-udspil.

Der er især fem gode sange på denne plade. Titelnummeret ‘The Elements’ lægger et godt fundament for resten af pladen med sit stærke omkvæd, der nærmer sig rock genren. ‘I just need U’ er en iørefaldende popsang med R’n’B elementer (giver associationer til Timbaland).

Sangene ‘Everything’ og ‘Edge Of My seat’ er to gode dance-pop sange alá Michael Jackson eller Justin Timberlake. Sidstnævnte har et dejligt medrivende omkvæd.

Min personlige favorit er dog sangen ‘Horizon (A New Day)’, der kunne minde lidt om bandet Imagine Dragons, og man får en lillebitte rap med.

Det er gode, opbyggelige tekster, man får med i købet. The Elements refererer til “uvejret” der kan være i vore liv på grund af ydre omstændigheder eller indre smerte, som vi gennemgår.

Han har også en duet med Aaron Cole fra Gotee Records på sangen ‘Starts with Me’, men det er ikke den mest spændende sang efter min mening, men hyggeligt at afdøde Martin Luther King siger lidt undervejs.


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Dette album er værd at købe. Så har du lidt at danse til hjemme i stuen, når ingen kigger.