Himlens sluser åbnes for enhver

Af Pernille Liland Leder af Nordic Prophetic Network

Da jeg var i bøn i går, hørte jeg en klar klokke ringe i himlen.
Helligånden mindede mig i samme sekund om min tur til Lalandia i vinterferien. Dér sad jeg med en bog og nød, at mine drenge plaskede rundt i bølgerne. Og pludselig ringede en klar klokke i hele Lalandia, hvorefter folk stimlede sammen i forventning.

Over dem begyndte en KÆMPE balje fyldt med vand langsomt at tippe. Det væltede til sidst ud med kaskader af vand over badelandets gæster, som hoppede og skreg af glæde under vandfaldet.

Og jeg hørte Gud sige; ”Nu ringer klokken, og jeg åbner himlens sluser over Nordens folk. Så meget godhed og herlighed, helbredelse og velsignelse, at i ikke ved, hvor i skal gøre af det – og så er det bare, at GIVE det ud! I har fået det for intet, giv det for intet. Kom alle I som tørster…”

Åbner Himlens sluser …

Sikke et vildt begreb! Biblen taler flere steder om Himlens sluser. Både som floder af vand, men også rent symbolsk; …”jeg udøser velsignelse, UDEN mål over jer.”

Da forhænget til det Allerhelligste revnedes fra top til bund, blev himlen åbnet for alle! For at ”enhver, som kalder på navnet Jesus, skal frelses” (Apg. 2:21).

Salme 23 siger; ”..min kop FLYDER over.” Og Jesus beskrev tiden fra Johannes Døbers dage som en ny tid, hvor ”himlen stormes og de fremstormende RIVER det til sig..” Ezekiel 47’s flod er en invitation til et dybere og dybere åndeligt liv, hvor vi til sidst rives med af strømmen og må slippe kontrollen.

Er Gud ude af kontrol?

I Skandinavien trives vi med orden i sagerne, punktlige prædikener, kontrol over følelserne og et moderat ”giversind”.

Religionens ånd siger: ”Dette har du gjort, så dette kan du få”, Men Gud siger: ”Jeg elsker dig og udøser stadigvæk himlen over dig…”


Artiklen fortsætter efter annoncen:For i Guds Rige kræver Hans velsignelse KUN TRO – og derefter handling på troen!