Syg Grenov blev afløst af et ”lysende talent” i TV2-debat

Nygifte Isabella Arendt fejrede fødselsdag, da hun blev ringet op og bedt om at komme i studiet til TV 2s partilederdebat.

KristenDemokraternes landsformand, Stig Grenov, fik et ildebefindede før anden del af TV2s partilederrunde. Da han måtte melde afbud, blev næstformanden, Isabella Arendt, der fejrede sin 26-års fødselsdag, kaldt ind med kort varsel.

Men debuttanten høstede stor ros for indsatsen. Politisk kommentator Søs Marie Serup sagde efterfølgende:

”Et lysende talent, der pludselig trådte ind i stuen. Alle partiledere lyttede til hende, og hun afvæbnede fuldstændig alle de fordomme, man kunne have om Kristendemokraterne. Hun blev nærmest adlet til sidst i TV 2-debatten, hvor Uffe Elbæk sagde, at han håbede, Kristendemokraterne ville komme i Folketinget på grund af hendes optræden.”

Ifølge BT har Søs Marie Serup desuden udtalt om Isabella Arendt: ”og så sælger hun humanisme, så alle begynder at rode på loftet efter højskolesangbogen og medlemsskabet af en eller anden frivillig organisation.”

Også aviserne Politiken og Ekstrabladet hylder Isabella Arendt, som ”debattens vinder”. Efter debatten sang folketingskandidaterne for fødselaren, som også fik mulighed for at kommentere sin specielle oplevelse i TV 2 onsdag morgen.