Et nyt gearskifte

Herren taler til dig, som har stået i en tjeneste for Herren i Danmark. For Herren kalder dig i denne tid til et NYT gear-skifte!

Det bliver en sommer og et efterår, siger Herren, hvor din tjeneste skal gå fra 3. til 5. gear! Ja, nogle vil endda mærke det som at gå fra 1. til 5. gear! Så stort et spring inviterer Herren dig til at tro, at Han har for dig og din tjeneste i tiden fremover!

”For det Jeg har skabt og kaldet dig til, det som kun du kan udføre for mit Rige, siger Herren, bliver først rigtig synligt i de år, som kommer nu. Det er som en appelsin, som først er moden nu. Den skrælles, og kødet kommer endeligt til syne! Den vigtigste del af dig, som var gemt bag den ydre skal, bringer Jeg nu ud i lyset, siger Herren”.

Kald forløses overalt i Norden

Jeg ser ledere, som skriver bøger på ny, prædikanter som får invitationer fra byer og nationer, unge teenagere som leder deres generation til Jesus, unge mødre som starter Bibel-studiegrupper, fædre som helbreder de syge, modne mænd som Herren kalder, ligesom profeten Amos, midt i forretningsverdenen, til at tale Herrens ord til deres generation. Et herligt boost af kristne sangskrivere, som udgiver radio-hits, der vækker hjerterne i en hel nation…

”For jeg har taget dig fra ilden og prøvelsens tid og skrællet alle dine egne ambitioner af, siger Herren. Og du gav næsten op… Du følte det, som var du blevet slået i gruset og aldrig skulle rejse dig igen. Men jeg bad for dig, at din tro ikke skulle svigte, siger Herren. Og selvom din fjende fik sin vej for en tid, så er det MIN tid NU, siger Herren!

For jeg har fundet dig værdig til at stå i tro for mig, siger Herren, Jeg i dig, og du i mig! – Gør dig klar, for du har ikke levet dine bedste år endnu. Jeg har bevaret dig til netop DENNE tid – for Jeg gemmer altid den bedste VIN til sidst”.

Herligheden i dine sidste år, skal blive større end i dine første”, siger Herren. Grib om tenen igen, for jeg sender dig på ny, i et langt højere gear og i en langt stærkere salvelse end før.