Om at blive ’drevet af Guds Ånd’

Af Pernille Liland
Leder af Nordic Prophetic Network

Der findes en motivation, en længsel og en drivkraft, som trækker i dig hver dag. Bibelen siger, at alle, som drives af Guds Ånd, er Guds børn (Romerbrevet 8:14).

Og at dette er det evige liv – at du kender Ham. (Joh 17:3).

Når du kender Gud og er drevet af Guds Ånd – er du en søn og en datter af Gud! Du er kommet hjem, du hører til.

Han trækker altid i dig i den rigtige retning, leder og lyser klarhed på din vej, dér hvor næste skridt skal tages.

Men drivkraften er lige akkurat ikke så overvældende eller styrende, at du ikke kan ignorere den. Den er kun lige stærk nok til, at du bemærker den – om du vil! Gud respekterer nemlig vores frie vilje! Han hersker ikke over mennesker.

Walk ’n Talk

Vi er skabt til at vandre og tale med Gud – helt naturligt – i alt, hvad vi gør. Og lige midt i den samtale, hvor dine sanser er kommunikerende, modtagende og åbne, kan du ikke lade være med at gøre Hans vilje. Hans Ånd er vågen i dig – Han driver dig. Hans vilje og Hans venskab er din mad, for vi lever ikke af brød alene…

Og samværet er mættende og tilfredsstillende. Det er simpelthen bare HERLIGT at være sammen med Gud. Og din tidligere appetit og længsel efter verdens fristelser tørrer fuldstændig ud.

Og Herren kalder på dig i dag, som han kaldte på Adam i Edens have: ”Mit barn – min ven, hvor er du?… Jeg har ventet på dette øjeblik, hvor vi kan vandre og sludre sammen igen. Jeg elsker bare at høre din stemme og længes kun efter at få din fulde opmærksomhed. DU fylder mig med glæde… du er min, og Jeg er din. Der findes ingen bjerge så høje, ingen dale så dybe, at jeg ikke kan lede dig over og igennem. Og mine ressourcer til dig slipper aldrig op. Så kom, løb med mig over højderne, del dit hjerte med mig, og jeg vil dele mit med dig. Mit Rige er dit, og mine veje er dine, ALT, jeg har, vil jeg dele med dig…”


Artiklen fortsætter efter annoncen:En sommer i tæt nærvær

Lad denne sommer fyldes af nærværet med din Far i Himlen – helt nede på jorden. Lige dér findes alle rigdommene, freden, fylden og glæden, som denne verden aldrig giver.

Glædelig sommer!