Børn bliver brugt til at omstyrte Guds skaberorden

Af Iben Thranholm

Næsten 500 danske børn er de seneste fem år blevet henvist til sygehusvæsenet, fordi de ønsker at blive udredt til hormonbehandling, der skal gøre det muligt for dem at skifte køn.

Det fremgår af DR dokumentaren “Jeg vil ikke være pige, mor”, som blev sendt forleden. Flere læger, som sætter børnene i hormonbehandling, blev interviewet. De kunne ikke give nogen biologisk eller videnskabelig forklaring på, hvor børn føler, at de er et forkert køn.

Alligevel mente de, at man skal gøre det, selvom de ved, at der ingen fortrydelsesret er, hvis man ændrer køn. Valget beror alene på identitetspolitiske og ideologiske synspunkter. Ikke videnskab.

Man overlader det til børn helt ned til fire år selv at bestemme, hvilket køn de vil være. Man kan ikke købe alkohol, få en tatovering og få stemmeret før man er 18 år, men lægerne mener, at børn godt kan vurdere, at de vil være anden end den, de er født til at være. Det grænser til mishandling. Disse børn har store identitetsproblemer. De ved ikke, hvem de er. De har brug for hjælp og omsorg. Ikke hormonbehandling.

Men hvorfor er tallet af børn, der ønsker at skifte køn, stigende? Der som sagt ingen biologiske forklaringer.

Vi lever i en mere og mere forvirret tid, og den forvirring spreder sig overalt, så selv det mest basale spørgsmål som “hvilket køn er jeg?” bliver vanskeligt at svare på.

At nogle er i tvivl om deres køn, bliver straks brugt af politiske og ideologiske kræfter, som ønsker et kønsneutral samfund.

Men dem, som mener, at køn er arbitrært og noget, som kan ændres, har mere end blot en poltiske agenda om et tolerant samfund. De går efter at ændre radikalt på Guds skaberorden.


Artiklen fortsætter efter annoncen:Gud skabte mennesket som mand og kvinde. Alt andet er løgn. Vor tids spekulationer om flerkønnethed, ja sågar at kønnet er noget, der kan konstrueres i det uendelige, er ganske ubibelske. En person kan godt mene sig at være transkønnet, og at køn er en flydende størrelse, men det ophæver ikke Guds formål med at skabe vedkommende som enten mand eller kvinde.

Mennesket er naturligvis frit til at afvise Guds orden og leve i oprør og konflikt med den, men problemet er, at disse mennesker med denne ideologi får lov til at præge børns bevidsthed i en grad, så vi nu ser, at flere og flere børn tror, de er født i den forkerte krop. Det er ganske simpelthen grufuldt, at børn nu bliver (mis)brugt til at indføre en ideologi, der vil omstyrte Guds skaberorden.