Ny lovsangsplade med god energi

10 nye sange fra Vineyard, skrevet og indspillet live i København ved en lovsangskoncert sidste år, er nu på gaden.

Sangene er alle skrevet lokalt. Nogle er helt nye, og andre har flere år på bagen, men alle sange har høj kvalitet. En enkelt er på dansk, og de andre er på engelsk.

De tre forsangere og primære lovsangsledere hedder Sveinung Chercka Simonsen, Maria Lundbak Hinge og Clara Petersen, og ud af disse er Sveinung og Maria de to primære sangskrivere, enten alene eller i samarbejde med andre.

Sangene er veludført, det vil sige godt spillet og godt sunget. Man kan dog godt ane enkelte steder, at engelsk ikke er deres modersmål, og lidt accent stikker ud.

Vineyard i Kbh. har tidligere udgivet nogle singler, men dette er det første album i fuld længde, og det kan de godt være tilfredse med, og jeg tror, det vil være til velsignelse for mange lyttere – også rundt om i Norden, hvor Vineyard-kirkerne deler sange med hinanden, så de kan benyttes i flere forskellige lande. Med denne udgivelse kan sangene forhåbentligt nå videre ud end bare til Vineyard-kirker.

Jeg synes det er svært at fremhæve enkelte sange, men sangen ‘This is our surrender’ har en enormt dejlig bridge, som man “svæve rundt i” længe.

Sangen ‘Shine in Me’ har en enkel, men stærk tekst.

Titelmelodien ‘I Return to the Cross’ vil være god at synge til påske rundt omkring i landet (og også bare generelt).


Artiklen fortsætter efter annoncen:



Det hele er godt optaget og redigeret af Jacob Bjørn og Mathias Overbeck, og alt sammen er godt mixet af Rune Hauge Ringsmose.

Vineyard Nordic Worship eller København Vineyard må meget gerne lave flere af disse indspilninger. De har i hvert flere gode sange liggende “i posen”, som resten af Danmark ikke kender til, men som måske kunne “støves af” og komme i brug igen.