Merkel: ’Bed for vækkelsen!’

En massevækkelse, hvor folk bekender deres synd og søger Jesus, startede i februar i en baptistkirke efter 30 dages bøn. Foto: East Rogersville Baptist Church i Tennessee, USA

– Selv den tyske kansler, Angela Merkel, anbefaler bønnen om vækkelse, fortæller Barbie Franklin, der er arrangør af det store projekt World PrayerTogether.

I januar startede 1000 kirker i Tennessee projekt Awaken Tennessee, og efter 30 dages bøn og faste kom en massevækkelse. Målsætningen er nu at nå en milliard mennesker med evangeliet, selv om et planlagt event i maj må gennemføres digitalt.

Både COVID-19 og flere voldsomme tornadoer har gjort det umuligt at gennemføre arrangementet i delstaten, hvor mange kirker holder lukket. I stedet tager man teknologien til hjælp.

– Jeg tror, Gud vil lade vækkelsen fortsætte. Lige nu oplever vi en nød, som gør os ydmyge. Som kristne skal vi tænke på, at Herren har sagt: ”…hvis mit folk da ydmyger sig i bøn, søger mig og vender sig fra deres onde handlinger, da vil jeg høre deres bøn i Himlen, tilgive deres synder og genoprette deres land”, sagde Barbie Franklin til CBN News.

Fredag startede det digitale event World Prayer Together med livestreaming på Zoom, YouTube og Facebook på 40 forskellige sprog. Netværk som Go2020 opfordrer kristne i hele verden til at bede for og dele evangeliet med fem eller flere mennesker hver dag. Målet er at nå 1 milliard med evangeliet i løbet af maj.