40 år med Luthersk Mission

Bent Olsen.

Den 1. juni havde Bent Olsen 40 års jubilæum som missionær i Luthersk Mission. Det fejrede han i selskab med kollegaer og LM’s Landsstyrelse.

Den 64-årige Bent Olsen, der var udlært bankmand, før han gik på missionsskolen, blev ansat som missionær af Luthersk Mission den 1. juni 1980. Han blev udsendt til Etiopien, hvor han boede og evangaliserede sammen med sin familie i 10 år i tilknytning til den etiopiske lutherske kirke.

Da Bent Olsen og familien vendte hjem i 1991, fik han job som missionskonsulent på LMs hovedkontor i Hillerød og fortsatte på den måde med at beskæftige sig med international mission. Han var i sin tid med til at udpege Cambodja som nyt missionsland, og har igennem alle årene været forkynder i Luthersk Mission.

Bent Olsen har siden hjemkomsten været bindeled for flere af Luthersk Missions udsendte i Cambodja, Peru og Etiopien og har arbejdet for, at de udsendte havde gode arbejdsforhold.
Bent Olsen er gift med Mary, de har tre børn og flere børnebørn.