Brenda Epperson stoppede branden med Salme 91

Sangeren og skuespilleren fra serien ’The Young and The Restless’ giver Gud æren.

Brenda Epperson oplevede konkret, at da hun bad ordene fra Salme 91, stoppede skovbranden netop ved hendes hegn.

”Han redder dig fra fuglefængerens fælde, fra den hærgende pest. Han dækker dig med sine fjer, du kan søge ly under hans vinger; hans trofasthed er skjold og værn. Du skal ikke frygte for nattens rædsler eller for pilen, der flyver om dagen, ikke for pesten, der breder sig i mørket, eller for soten, der hærger ved højlys dag…”

Sådan proklamerede Hollywood-skuespillerinden Brenda Epperson gang på gang fra Salme 91 i sin nød.

De voldsomme dødbringende skovbrande i Californien nærmede sig hastigt hendes hjem. Og blandt hestene på ranchen var der vild panik.

– Men ilden stoppede. Gud stoppede ilden lige på vores ejendomslinje – lige ved vores hegn, fortalte Brenda i et CBN-interview efter de enorme skovbrande.

I en live-video, som hun har lagt ud på sin Facebook-side, viser hun, hvor flammerne stoppede uforklarligt netop ved skellet. Gud stoppede mirakuløst flammerne og reddede hendes ejendom, fortæller hun.

Brenda er taknemmelig og overbevist om, at det kun var gennem bønnens kraft, at Guds indgriben skete.

På nettet fortæller hun, at hun fortsætter med at bede de magtfulde vers fra Salme 91 som beskyttelse over sit hjem.

”Den, der sidder i den Højestes skjul, har sin bolig i den Almægtiges skygge; han kan sige om Herren: »Min tilflugt og min borg, min Gud, som jeg stoler på.«”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Guds ord fungerer

Brenda Epperson er bedst kendt for sin rolle i tv-serien ’The Young and The Restless’.

Hun blev så overvældet af Guds trofasthed, at hun ikke kun opfordrer folk til at bruge de samme åndelige våben mod katastrofer, men også rejser med sin familie for at hjælpe mennesker i nød og dele Guds kærlighed med dem.

”Det gode, der kommer ud af dette (katastrofer), synes jeg er vækkelse – at Gud vil vække os alle sammen,” siger kvinden, der også er en berømt sanger.


Artiklen fortsætter efter annoncen:– Faktisk er Gud mægtig. Ingen våben mod os vil lykkes, fordi han er med os. Han er en frelsende nåde omkring os.

Om end tusinder falder…

Dette er bare ét af flere utrolige vidnesbyrd om kraften i at stå fast på og tale Guds ord ind i vanskelige situationer i livet.

Under 2. verdenskrig blev en stor del af den norske skibsflåde sænket af nazisterne. Men for et skib lykkedes det bemærkelsesværdigt at komme gennem alle søslag. Efter krigen i 1945 fik man forklaringen:

Om bord var der en kristen sømand, der under et søslag anså det for sin vigtigste opgave at gå frem og tilbage på dækket, mens han citerede salme 91:


Artiklen fortsætter efter annoncen:”Om end tusinder falder ved din side, titusinder ved din højre hånd, dig skal intet ramme.”