Sponsorløb gav 426.880 kr. til MF

Tre af deltagerne i MFs sponsorløb, lektor Morten Hørning Jensen, bachelor Michael Mørch Thunbo og bachelorstuderende Kasper Bergholt, satte løbsrekord med 35 km.

Menighedsfakultetet i Aarhus holdt den 17. august sit årlige sponsorløb for at indsamle SU-penge til de studerende. De aktive fik ved hjælp af 550 sponsorer indsamlet ikke mindre end 426.880 kr. til det gode formål.

Sponsorløbet finder sted hvert år i august, og pengene går til stipendier, da Menighedsfakultetets studerende i modsætning til andre studerende ikke modtager SU fra staten.

Om løbet fortæller landssekretær Nils Andersen:

– I år afviklede vi Sponsorløb 2020 decentralt som individuelle løb i Aarhus og omegn for at minimere smitterisikoen med covid-19. Ialt 35 aktive personer løb eller cyklede i 60 minutter for at skaffe penge til MF’s studerende.

Studerende, ansatte og venner af MF har løbet eller cyklet individuelt eller i små grupper i Aarhus, Grindsted, Esbjerg og Kibæk. Nogle valgte at løbe eller cykle om natten eller tidligt om morgenen. Andre trodsede varmen og løb eller cyklede i bagende sol.

Glimt fra løbet

1) Hvor er Emmas cykel?
Emma Kirk Pedersen, der studerer teologi på 2019-holdet, løb rundt om Brabrandsøen og var så udmattet og overophedet, da hun kom i mål, at hun ikke kunne finde sin cykel.

2) To MF-venner, Orla Sørensen og Svend Knudsen fra Kibæk syd for Herning, fulgtes ad på racercykler og opnåede imponerende 33 km.

3) MF-præsten Steen Søvndal fra Grindsted, der er mangeårig deltager i MF’s sponsorløb, kørte solo flotte 31,7 km.


Artiklen fortsætter efter annoncen:4) Trio satte løbsrekord med 35 km
Lektor Morten Hørning Jensen, bachelor Michael Mørch Thunbo og bachelorstuderende Kasper Bergholt har i tidligere sponsorløb kappedes internt om at køre flest omgange.

Denne gang arbejdede de tre dog sammen og kørte taktisk ved at skiftes til at tage føringen. Det resulterede i en løbsrekord på over 35 km, hvilket svarer til 17 omgange, fortæller landssekretæren.