Store vækkelser i USA efter flere ugers kaos og uroligheder

Tværs over USA er der netop nu store kristne vækkelser. Den sidste weekend i august deltog tusinder i vækkelsesmøder i delstaterne New Jersey, New York og Massachusetts, hvor mange tog imod Jesus, og flere blev døbt.

Ved at bruge #LetUsWorship på de sociale medier fik lovsangsleder Sean Feucht kristne til at mødes og synge med på gaderne i de tre delstater, selv om fredagens møde i New Jersey ifølge CBN News foregik under kraftig regn.

”Vi føler, at forsinkelsen på grund af regnen bare gør os mere sultne og mere passionerede. Det er den slags, lovsangsdrømme er lavet af,” sagde Sean Feucht.

Under lørdagens møde i Washing-ton Square Park i NYC blev mange omvendt, og adskillige blev døbt. ”Der var fyldt med folk, som ville døbes i springvandet i Washington Square Park. Flere af dem var lige blevet frelst,” sagde Sean Feucht. Han har også lagt en video på de sociale medier, hvor kristne beder for NYPD’s betjente, som er meget udsatte i den aktuelle konflikt i USA.

Dr. Charles Karuku ser en ny Jesus-bevægelse i områder, der er ødelagt efter raceuroligheder.

Dr. Charles Karuku fra International Outreach Church fortæller begejstret på en Facebookvideo, at 29 personer blev døbt om lørdagen.

”Vi blev ved med at døbe folk. Vi døbte en hel familie på fem – det var fantastisk. De gav alle deres liv til Kristus, og så ville de døbes!”

Dr. Karuku har selv stået i spidsen for vækkelseskampagnen ”Riots to Revival” i Kenosha, Wisconsin, under de voldelige optøjer efter skyderiet mod Jacob Blake. Men allerede 12 dage efter George Floyds død den 25. maj udbrød der en vækkelse i byen Minneapolis, hvor den sorte mand blev kvalt under en anholdelse.

Her fastslog Dr. Karuku: ”This is not a skin issue, this is a sin issue” (det handler ikke om hudfarve, men om synd). Han forklarer, at ”vækkelse sker, når Gud begynder at trække i menneskers hjerter og kalder dem til omvendelse. Når kærligheden til Gud bliver det vigtigste for hans folk, tænder det kærlighed i hjerterne.”


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ifølge Dr. Karuku vil de nye vækkelsesmøder fortsætte i flere midtvest-stater, blandt andre Minneapolis, Madison, Milwaukee, Kenosha, Chicago og Cleveland.

– Vi er så overvældede over, at vi sammen med Sean Feucht må se Gud røre os med en ny Jesus-bevægelse i Amerika. Vore hjerter råber til Herren om at gøre det igen, slutter Dr. Charles Karuku.