Der bli’r sommercamp for teenagere i Mariager

Efterskoleforstander Morten Iversen tror på Danmarks største kristne teenagelejr til sommer.

For mange teenagere er sommerens camps et af årets højdepunkter. Og dem er der efter et corona-år ekstra meget brug for til sommer, mener efterskoleforstander Morten Iversen. Foto: GAF 2019.

I en tid hvor alle teenagere er hensat til at være hjemme og deltage i onlineundervisning, og hvor alle deres fritidsinteresser er lukket ned, er det de færreste, som taler om afholdelse af store arrangementer. Men Morten Iversen, forstander på Mariager Efterskole, har en forventning om, at det bliver muligt at afholde den årlige teenagelejr GAF i Mariager.

– Jeg ser frem til at samle 200-300 teenagere til 14 dage fyldt op med Jesusmøder, workshops, natløb, koncerter, overraskelser og masser af nye venskaber. Det bliver Danmarks største og helt sikkert længste kristne teenagelejr, lyder det fra forstander på Mariager Efterskole Morten Iversen, som planlægger at afholde skolens sommerlejr GAF til juli i år.

Læs resten af historien på Udfordringens nye hjemmeside for unge: udf.nu