Kan Gud ikke fjerne coronaen?

Af Jørgen Vium Olesen. Grundlægger af Forlaget Scandinavia

En af vores yngste børnebørn spurgte sin forældre: ”Kan Gud fjerne coronaen, eller kan han ikke?” ”Det kan han,”sagde Thedors mor. ”Hvorfor fjerner han den så ikke?” Et vigtigt spørgsmål fra en 5-årig dreng.

Theodor, måske er der noget, Gud vil sige til os?

Skal Gud standse coronaen, må vi bede Ham om at gøre det. Gud, vores Far, vil gerne arbejde sammen med sin skabning imod al ondskab. Desværre har mange mennesker parkeret Gud på et sidespor, så de ikke længere beder til Ham.

Theodor, vi må ydmyge os for Gud, vores skaber, og forstå, at vi mennesker ikke er centrum i universet. Vi er skabningen, der dagligt modtager Guds utallige gode gaver.

Han som lader solen skinne hver dag og lader regnen vande markerne, planter og træer, så de bærer frugt. Han giver alting liv og ånde, vi må sige ham tak for alle hans gode gaver til os.

I stedet for taknemmelighed forsøger vi at afskaffe Gud ved ”videnskabelige” forklaringer. Vi hører ikke, hvad han siger, fordi vi er så egocentriske og selvoptagne.

Vi må tage os tid til at søge Gud. Han er vores far, han elsker os, længes efter at have fællesskab med os. Han elsker alle mennesker så meget, at han gav os Jesus, for at enhver, der tror på ham, ikke skal fortabes, men have det evige liv.

Theodor, vi må omvende os fra vores onde handlinger. Vi tænker desværre mere på os selv end på andre mennesker, vores naboer, familie, venner og det skønne samfund, som Gud har givet os!


Artiklen fortsætter efter annoncen:Ægteskabet som Gud har indstiftet, er ikke længere helligt for os. Vi er blevet troløse, vi dyrker troløsheden, igennem film, på nettet, i fantasien. Vi marcherer (Gay-march) i stolthed over en livsførelse, som bedrøver Guds faderhjerte.

Vi er også stolte over at stjæle fra hinanden igennem sort arbejde og falske investeringer og grådige million-tilbud. Vi forstår ikke, at vi kun er som støv, vi lever i dag, og i morgen er vi ikke mere. For alt dette skal vi kræves til regnskab af Gud.

Theodor, hør hvad Gud siger: ”Hvis jeg fremover lukker himlens sluser, så regnen udebliver, eller hvis jeg befaler græshopper at ødelægge jeres afgrøder, eller jeg sender sygdomsepidemier iblandt jer, og hvis mit folk da ydmyger sig i bøn, søger mig og vender sig fra deres onde handlinger, da vil jeg høre deres bøn i Himlen, tilgive deres synder og genoprette deres land.” 2. Krønikebog 7:13-14


Artiklen fortsætter efter annoncen: