Højskolen gi’r perspektiv på livet

Samuel glæder sig til at komme tilbage til Mariager Højskole.

24-årige Samuel Bramming fra København var i fuld gang med sit uddannelsesliv og havde netop afsluttet sin bachelor fra IT Universitetet og ville efter et halvt års pause læse videre på sin kandidat. Pausen skulle bruges på Mariager Højskole.

”Jeg havde en brand for at læse teologi og gå mere akademisk til min tro. Jeg havde hørt godt om Mariager Højskole og så det som en stor fordel, at skolen ligger i Danmark, så det stadig var muligt at være aktiv i min kirke og være tæt på min familie.”

Et halvt år blev til halvandet år, og Samuel venter, ligesom resten af Mariager Højskoles elever, på at landet lukker op, og de kan få lov til at fortsætte skoleåret.

Læs resten af artiklen på Udfordringens hjemmeside for unge: udf.nu