Rasmus bliver lærer på Mariager Højskole

Tidligere ungdomspræst, cand. theol. og phd.-studerende Rasmus Jonstrup, bliver højskolelærer i Mariager fra august i år.

26-årige Rasmus Jonstrup fra Aalborg bliver ny lærer på Mariager Højskole til august 2021. Rasmus er gift med Pernille, som læser psykologi, og de skal være forældre for første gang til juli.

Hvad glæder du dig til ved at skulle starte op som lærer på Mariager Højskole?

– Jeg glæder mig meget til at have det super sjovt og have masser af dybe samtaler – til hygge, jokes, udlandsture og pranks.

At snakke en masse teologi og tro, og hvilken forskel det rent faktisk gør i praksis. Jeg glæder mig så meget til coach-samtaler, hvor jeg kan dele liv med eleverne, og også til at undervise om de sidste tider, kirken, hermeneutik – og ikke mindst brætspil!

Hvad kan du bidrage med på MH?

– Jeg kan bidrage med min faglige viden som cand.theol. og ph.d.-studerende i teologi. Min tid som ungdomspræst og Brighter-leder kan forhåbentlig også komme mig til gavn.

Jeg er jo vant til at arbejde med unge og have det grinern med dem og snakke tro med dem. Jeg håber, jeg kan sætte et præg af dyb teologi og masser af hygge og sjov – som ikke er modsætninger! Måske kan mit brætspilsvalgfag bringe mere af den slags?

Læs resten af artiklen på Udfordringens hjemmeside for unge: udf.nu


Artiklen fortsætter efter annoncen: