Ny filmserie præsenterer kristendom for unge

Alpha Danmark har netop lanceret en ny filmserie fra Alpha International, som er designet til unge i dag. Med humor og en imødekommende tilgang tages der fat på tidløse spørgsmål om liv, tro og Gud.

Alphas ungdomsserie består af 13 episoder, som er optaget i Vancouver, London, Paris, Rom, Israel og flere andre steder. Værterne er to unge englændere, Ben Woodman og Jason Ballard.

Serien består af personlige historier, konkrete eksempler, spørgsmål og diskussionsemner. Hver episode tager fat på ét emne og indbyder til, at de unge relaterer dem til deres egne liv. Der lægges op til at diskutere med jævnaldrende og med ledere.

Værterne stiller et spørgsmål og lader forskellige mennesker give deres svar. Der er indlagt tre pauser i en episode, som så giver de unge mulighed for at snakke videre. Der er både store spørgsmål og lette ’icebreaker’ spørgsmål.

Læs resten af artiklen på udf.nu