Nick Hansen bliver ny administrativ leder for Den Intern. Kristne Ambassade

Nick Hansen skal fremover være Den Kristne Ambassades ”ansigt” – dog i samarbejde med den nationale leder, Christina Leinum.

Nick Hansen, Aalborg, er blevet ansat som daglig administrativ leder af Den Internationale Kristne Ambassde i Jerusalems danske afdeling.

Den kristne ambassade i Jerusalem (ICEJ) har i 40 år været en aktiv støtte for det jødiske folk i og uden for Israel. Organisationen gør en reel og mærkbar forskel, fortæller Nick Hansen.

– Alene i første halvår af 2021 har ICEJ hjulpet mere end 1.800 jøder med at indvandre til Israel, herunder vores sponsorering af flyrejser for 1.164 nyankomne fra 17 lande. Jøder fra lande som Etiopien, Indien og Rusland beder om hjælp til at vende tilbage til Israel lige nu, fortæller Nick Hansen.

Staben i ICEJ-Danmark udvides nu for at kunne gøre endnu mere gennem diakoni i Israel, gennem informationsarbejde til den kristne kirke om Israel og påvirke det politiske miljø.
Derfor er pastor Nick Hansen her i august startet som administrativ leder. Han har tidligere bl.a. været præst i Aalborg Menighedscenter og i Kirken i Københavns Kristne Kulturcenter.

Hans kompetence og erfaring i at lede lignende organisationer betyder, at han nu er ICEJ Danmarks nye ansigt i al drift og daglig ledelse, oplyser organisationen. Den nationale leder, Christina Leinum, fortsætter sine opgaver som hidtil.

Udover det administrative har Nick Hansen også politisk erfaring, som han vil bruge til at påvirke politikere.

– En målsætning for ICEJ er, at den danske ambassade flyttes tilbage til Jerusalem, og her kan ICEJ være en vigtig medspiller. Dette er et langsigtet indsatsområde, men ICEJ vil arbejde for, at vore politikere ser vigtigheden af dette og tager aktive skridt i den retning, mener Nick.

ICEJ er arrangør af den årlige løvhyttefest i Jerusalem i september. Det sker denne gang online, så man kan deltage i festlighederne i Blåhøj og på Frederiksberg. Derudover vil ICEJ være at finde på messen i Randers.


Artiklen fortsætter efter annoncen: