Kommunikationschef 60 år

Under sine fire årtiers ansættelse i Indre Mission har Asbjørn Asmussen formidlet evangeliet gennem mange medier.

Asbjørn Asmussen

Søndag den 24. oktober kunne daglig leder af Indre Missions kommunikationsafdeling, Asbjørn Asmussen, Brabrand, fejre sin 60 års fødselsdag.

Asbjørn Asmussen, der har læst musikvidenskab ved Københavns Universitet, religionspædagogik ved Aalborg Universitet og projektledelse ved IBA i Kolding, har allerede en lang karriere i Indre Mission bag sig.

Fyrre år i IM

I 1981 blev Asbjørn Asmussen ansat som volontør i IM. Året efter blev han ungdomsmissionær i København, og mediekonsulent på lokal-TV 1989.

Siden han i 1993 blev musiksekretær har han også haft titler som netmissionær og mediekonuslent, før han i 2009 blev kommunikationschef.

Han har også været idémand og iværksætter for flere af Indre Missions hjemmesider, blandt andet Jesusnet.dk, indremission.dk, og ansvarshavende redaktør for Indre Missions Tidende/Impuls, ungdomsbladet Geist og det evangeliserende blad Et ord med på vejen.

Som kommuniktionschef er Asbjørn Asmussen også rådgiver for IM’s ledelse og hovedbestyrelse.

Sangskriver

I årenes løb har Asbjørn Asmussen skrevet flere kristne sange, som blandt andet kan findes i Fællessang og i Sange og Salmer.

Han har også været med til at forny musikstilen i Indre Mission i 80’erne som forsanger i bandet ”JA!”, der udgav pladerne ”Og hva’ så” (1986) og ”Fars børn” (1989).


Artiklen fortsætter efter annoncen:JA! var sammen med bl.a. ”Iversen band” og ”Josva” nogle af de første kristne rockbands i Danmark, fortæller sønnen Arvid Asmussen, der går i sin fars fodspor med hensyn til moderne kristen musik og lovsang.

Blandt sin fars sange nævner Arvid nogle af de kendte: ”Jesus, du er døren” og ”Gud min bøn den er så lille”, og han fastslår, at ”Min fars sange er dybt forankret i Guds ord – det beundrer jeg.”

Asbjørn Asmussen er gift med Anna, og de har 4 børn og 11 børnebørn.


Artiklen fortsætter efter annoncen: